In ianuarie anuntam ca ofer consultanta e-commerce iar acum sunt bucuros sa anunt lansarea unui produs complementar: AvantiCart.ro.

Incet-incet reusesc sa-mi pun in aplicare planul de a face trecerea dinspre outsourcing spre vanzarea unui produs propriu. Pana acum nu a fost deloc usor si sunt convins ca partea grea abia acum urmeaza. Sunt sute de produse similare pe piata si e dificil sa iesi in evidenta. Insa daca n-ar fi dificil, toti ar face-o :P

Platforma e in lucru de prin 2007 iar din decembrie 2008 o folosesc pentru Sosetaria.ro. Probabil a fost o greseala sa aman asa mult lansarea, dar asa sunt programatorii - intotdeauna considera ca lucrurile nu sunt 100% gata, ca se mai pot imbunatati multe. Nici acum nu sunt multumit in totalitate, de aceea multe module nu apar in versiunea demo. Insa daca am fi continuat in halul asta, probabil am fi lansat in 2015 :)

In lunile urmatoare vreau sa pregatesc o versiune pentru .com si foarte probabil una pentru .de. Fun, fun, fun!

Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale lui Adrian Rus de la GoofKoof pentru design-ul site-ului de prezentare. A livrat mai mult decat scria in contract. Deasemenea vreau sa-i multumesc Ramonei Cherciu pentru ca m-a ajutat la redactarea comunicatului de presa. Ar mai fi oameni carora le datorez multumiri dar se cunosc ei.

Si pentru ca tot vorbeam de comunicat, iata-l:

Cluj-Napoca 08 aprilie, 2010

Din 08 aprilie, antreprenorii online au la dispoziţie AvantiCart.ro - o platformă integrată de comerţ electronic ce le oferă posibilitatea deschiderii unui magazin online cu un efort minim şi costuri reduse.

Cu AvantiCart.ro, clienții care doresc un magazin pe internet beneficiază de toate serviciile necesare pentru o dezvoltare online sănătoasă, atât pe partea tehnică (instalare, găzduire, configurare, optimizare) cât și pe partea de marketing și promovare.

Facilităţile platformei AvantiCart includ - printre altele - posibilitatea de a întocmi facturi, de a gestiona stocul, de a face recepţii de marfă și de a accepta plăţi online (cu cardul).

Fiind vorba de o platformă integrată, toate aceste servicii sunt disponibile sub forma unor abonamente lunare flexibile, cu prețuri începând de la 25 EUR / lună, fără costuri inițiale. Pentru a alege cel mai avantajos pachet de servicii, antreprenorii interesaţi pot testa în mod gratuit, timp de 30 de zile, soluţiile propuse de AvantiCart pentru afacerea lor.

AvantiCart oferă astfel elementele esenţiale pentru gestionarea unui magazin online performant: o platformă tehnică de calitate, consultanță şi costuri eficientizate.

S.C. BMR SOFT S.R.L., firma care a dezvoltat AvantiCart are mai mult de 5 ani experiență în domeniul comerțului electronic și oferă servicii IT încă din anul 2003. Din anul 2008, S.C. BMR SOFT S.R.L. gestionează cu success site-ul www.sosetaria.ro, primul magazin online din România specializat în vânzarea de ciorapi, colanţi, dresuri și șosete.

Pentru mai multe informaţii:

Mihai Brehar
S.C. BMR SOFT S.R.L.
+40 745 775.275
contact@avanticart.ro
www.avanticart.ro