Sunt într-un tren fain (se poate și la noi!) încheind astfel într-un mod relaxant "excursia" mea la Gala Premiilor eCommerce 2010.

Felicitări Andrei Radu, evenimentul a fost foarte reușit! Organizatorii și juriul merită tot respectul pentru pasiunea arătată față de comerțul electronic din Romania. Sunt convins că e foarte dificil să organizezi un asemenea eveniment și fără pasiune nu reușeau.

Nu are rost să intru în detalii legate de prezentări. Mă bucur că am reușit să-i întâlnesc offline pe Florinel Chiș, Mircea Scărlătescu, Mugur Frunzetti, Clement Nicolaescu și să-i revăd pe alții: Krumel, Liviu Taloi, Valentin Bora, Bogdan Manolea.

Unora le-am cerut feedback pentru ideea mea înscrisă la Startup Days (SaaS pentru creare Landing Pages, ultima idee de pe pagina). Se pare că nu e deloc o idee rea.

Și ca să mă laud puțin, am fost singurul din sală care a ridicat mâna când a întrebat Bryan Eisenberg "cine are o conversie de peste 10%?". Da, chiar dacă treponti.ro a obținut doar 504 puncte (poze lipsă, etc) are o conversie de peste 10% :D

PS: felicitări CineShop.ro, cred că a strâns cele mai multe premii. Iată că și la Cluj se mișcă treaba :P