...am fost destul de ocupat pe plan personal cu mobilarea noului apartament. Incredibil câtă bătaie de cap îți dă mobilarea unui apartament. Și înca nu e gata! Dar nu despre asta vreau să vorbesc acum.

Lăsând chestiile personale la o parte, Sosetaria a câștigat locul 3 la GPeC 2009, la categoria articole de vestimentație. Ok, locul 3 nu e mare lucru, însă am fost învinși (eu și Adi) de propria lene. Pardon, nu e lene, am fost ocupați cu alte chestii. Și acum mi-e puțin ciudă, că nu era mare lucru să adăugăm un newsletter la site sau să adăugăm niște filtre. Oricum, având în vedere resursele puține pe care le avem, cred că locul 3 e o realizare bună. Practic, Adi a dus în spate tot greul. Pentru anul viitor țintim un loc 1 și vom lansa cel puțin un magazin nou. În rest... Șosetăria se dezvoltă de la lună la lună. Încă nu pot să-mi iau un Lexus cu banii din profit, însă lucrurile merg în direcția bună.

Mă gândesc din ce în ce mai mult să devin consultant pe probleme de comerț electronic. Am experiență de 5 ani cu un magazin din Germania, aproape 1 an cu Șosetăria, mai trebuie doar să găsesc clienți :D. Apropo de asta, am scris un mic articol despre Google Website Optimizer cu două studii de caz concrete. Vor veni și alte articole în viitor.

Seria de întâlniri PHP GeekMeet din Cluj continuă. După ce "am văzut lumina", am decis să încerc un format nou pentru următoarea întâlnire, sub îndrumarea celor de la Agile Works. Pentru detalii și înscrieri, vizitați această pagină. Ne vedem în 14 noiembrie!

Cam atât.

PS: din păcate încă n-am avut timp să sistematizez ideile adunate la PHP GeekMeet #4 din septembrie. Urmează în zilele următoare.