Programmers are so busy working they often don't have time to be curious about how they could do their jobs better. (Steve McConnel)

De ceva vreme încoace, rumeg o idee împreună cu Adi: să facem un GeekMeet special despre PHP. Încerc să adun o masă critică pentru a porni întâlnirile în Cluj, iar la GeetMeet #4 Cluj am primit un feedback pozitiv de la mai multe persoane.

Pe scurt, ideea se regăsește în citatul de mai sus. Personal, urmăresc RSS-urile de pe vreo două site-uri (legate de PHP, evident) și sunt abonat la php|arch. Dar cantitatea de informații e mult prea mare, RSS-urile rămân necitite și foarte rar încerc să experimentez chestiile pe care le citesc.

Cu toții suntem ocupați cu lucrul și avem prea puțin timp la dispoziție pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din industrie, pentru a experimenta chestii noi. Însă sunt convins că fiecare din noi (și aici mă refer la programatori în general) încercăm să ținem pasul cu tehnologia. De aceea un PHP GeekMeet cred că ar fi binevenit, am putea să facem schimb de experiență și idei într-un mod foarte productiv.

Pe site-ul php.net văd o grămadă de întâlniri ale diverselor PHP User Groups din toate colțurile lumii. Noi de ce nu putem face așa ceva? Hai să ne întâlnim, să ținem prezentări practice, la obiect, să beneficiem fiecare de experiența celorlalți, să le evităm greșelile și să devenim mai eficienți.

Așadar, lasă un comentariu dacă ești interesat.

Actualizare: am mutat discuțiile aici.