N-am avut timp să scriu pe blog în 2013. Un singur articol „pe bune”, unul care anunță GPeC și unul care anunță TeCOMM. Nu, nu-mi pare rău că am scris așa puțin și nici nu-mi propun să scriu mai mult în 2014.

2013 a fost un an definitoriu pentru mine. Am crescut mult pe plan personal, reușind să-mi definesc țelul în business. Pare ușor (păi ce e așa greu să alegi un țel?) dar nu a fost deloc. 2013 a fost anul în care am renunțat la outsourcing și m-am concentrat pe Avanticart. În plus, am renunțat la ideea că Avanticart e o agenție.

Încă de la lansare, vedeam Avanticart ca pe o agenție care oferă servicii complete, nu doar platforma de eCommerce. În 2013 mi-am dat seama că nu-mi place să am o agenție, nu-mi place să fac marketing (decât pentru mine), nu-mi place să fac consultanță. Am învățat multe având Șosetăria (poate prea multe) but... „I'm a software guy”. Așa că las consultanța, marketing-ul și toate celelalte în seama celor care se pricep mai bine. Mie îmi place să fac software și o să mă limitez la asta, chiar dacă nu mai programez.

Țelul meu e să fac cea mai bună platformă de eCommerce din lume. Da, cea mai bună din lume. Unii mi-au spus că e imposibil. Că nu sunt în locația potrivită (Cluj-Napoca, România), că nu am finanțarea pe care o au alții din USA, că nu am X, că nu am Y. Poate au dreptate, dar în naivitatea și prostia mea, cred că se poate. Și nu doar cred că se poate, ci vreau să obțin asta cu un program de lucru cât-de-cât normal, cu timp pentru familie și o viață sănătoasă.

2014 va fi un an excepțional.

Apropo, caut un programator PHP, știți pe cineva?