Pe lângă Paște, Crăciun și Sf. Valentin, începerea școlii e un eveniment foarte important în SUA, aproape toate magazinele având o promoție în acest sens. În România mi se pare că nu profităm destul de acest lucru. Chiar o să urmăresc promoțiile magazinelor online.

Ok, nu orice magazin poate face o promoție legată de începerea școlii, însă majoritatea pot - cu puțină imaginație.

La Șosetăria, anul trecut nu am avut nici o promoție însă anul acesta lucrurile se vor schimba. Dar ciorapii și șosetele nu prea au legătură cu școala, nu-i așa? Singura categorie de produse care are cât de cât legătură e categoria de ciorapi pentru fetițe (momentan cu multe produse în lichidare de stoc, dar asta e altă problemă). Însă promovarea lor nu mă prea atrage. Să fac un banner cu "începe școala, cumpără ciorapi pentru fetița ta"? Mmmm... NU! În plus, parcă n-aș renunța foarte mult la adaos.

Așa că m-am gândit să fac o altfel de campanie iar soluția e banal de simplă. O să ofer caiete, pixuri sau alte rechizite școlare pentru comenzi mai mari de X lei. Ce anume o să ofer și care e pragul comenzii rămâne de calculat dar soluția va fi implementată.

Pe 1 sau 15 septembrie(?) începe școala. Tu - proprietarule de magazine online - cum te pregătești? Lasă un comentariu!

--

PS: vine toamna, ți-ai pregătit magazinul?