Evenimentul va avea loc în 13-14 octombrie la Cluj-Napoca și va avea vorbitori de marcă:

Înscrierile au început deja iar în luna august beneficiați de o reducere de 20%. Programul și alte detalii găsiți pe site-ul oficial. Voi participa și eu, deschizând a doua zi a conferinței cu un workshop intitulat „50 de sfaturi pentru un magazin deștept”.

De ce să participi?

  • Pentru că vei avea cu siguranță ceva de învățat. Dacă ai deja un magazin vei găsi idei noi pentru promovarea și optimizarea lui. Vei găsi sfaturi concrete pentru afacerea ta. Iar dacă te gândești să-ți deschizi un magazin, vei afla multe lucruri importante despre această industrie. Vei afla de unde să începi și ce trebuie să faci pentru a nu da faliment în primul an. Da, vei afla de ce zvonul cu magazinul online deschis cu 100 EUR nu e decât atât: un zvon.
  • Pentru networking. Nu degeaba se spune că partea cea mai interesantă dintr-o conferință sunt discuțiile din pauze. Pe lângă speakerii de renume pe care ai ocazia să-i tragi de mânecă între prezentări, în sală vor fi prezenți alți 125 de oameni cu aceleași interese dar cu experiențe diferite: oameni de marketing, proprietari de magazine, specialiști SEO, designeri, furnizori de servicii, etc. Cu siguranță vei avea de învățat și de la ei.

Dar nu e cam scump?

Nu, deloc. Am fost (ca participant, nu ca speaker) și la alte evenimente - unele mai scumpe, altele mai ieftine - și niciodată nu mi-a părut rău că am dat banii. În plus, 70 EUR (+TVA) nu pare deloc o sumă mare dacă te gândești așa: cât te-ar costa o oră de consultanță cu fiecare speaker în parte? Da... o mică avere.

Te-am convins? Înscrie-te acum.

În altă ordine de idei, mă bucur că după evenimentele din București și Timișoara intră și Clujul pe harta evenimentelor ce promovează comerțul electronic. Felicitări LiberoEvents pentru inițiativă!